O nama

Brvanara 433 je najviša brvnara u Gručićima. Ova luksuzna brvnara u brdima je skrivena među drvećem.  Brvnara 433 uživa u nekim od najboljih pogleda na Bajinu Bastu, I sa zapanjujućim je  pogledom  na Drinu . Savršena je za parove, I po dosadašnjem  iskustvu je najromantičnija brvnara u selu.

U Brvnari 433 mogu spavati do 2 osobe u jednoj dvokrevetnoj sobi, ili s 2 odvojena kreveta sa ličnim kupatilom. Sastoji se od dnevnog boravka sa kuhinjom i trpezarijom, dodatnog dnevnog boravka i kancelarijskog prostora. Ispred brvnare ima velika privatna terasa sa foteljama. Daleko od ostatka sveta, Brvnara 433 je savršen smeštaj s 5 zvezdica u planinama za ljubitelje prirode i svakoga ko uživa u veličanstvenim pogledima koji se pružaju sa nje!

Sve naše ručno izrađene brvnare  imaju prelepe rezbarene detalje. Sve su to ekološki prihvatljivi materijali, priroda je prijateljski nastrojena prema porodici, a vaši ljubimci su dobro došli.

Brvnare 433 su deo porodičnog biznisa.

Vrhunskog kvaliteta , namenjene, uređene i opremljene isključivo za kratkoročni smeštaj, turističko poslovnog tipa.

Brvnare u našoj režiji vidno se razlikuju po stilu, mestu, prostoru, kvalitetu opreme i načinu upravljanja.

Isključivi vlasnici, jedini odgovorni za: uređenje, opremanje, rezervacije, prijem gostiju, naplatu i povraćaj novca, kao i za bilo kakvu reklamaciju ili naknadnu uslugu.

Brvnare 433 bez premca, pravi su izbor.

Na sitnim detaljima kao domaćini, polažemo svu pažnju ka dobrodošlom gostu. Na raspolaganju smo nasim gostima 24h.

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *